Stim ca va amintiti cu pofta de gustul mancarurilor de odinioara, pregatite cu pricepere de bunica, din legumele si fructele cultivate in ograda, nici macar nu ne gandeam la E-uri si poluare, la conservanti sau olorani, totul era gust si savoare.  Ne propunem sa va punem la indemana astfel de alimente sanatoase, nepretenoase cu celebrele E-uri, care sa constituie baza meselor familiei dumneavoastra, cat si produse delicate pentru intretinere corporala si a casei.

Paine hranitoare, miere nutritiva, alimente fara gluten, alimente de baza, preparate din carne, branzeturi fine, fainoase si leguminoase, papica pentru bebelusi, dulciuri savuroase, sucuri, ceaiuri si cafele aromate, lactate, vinuri alese si multa hrana sanatoasa.

Suplimente naturale, cosmetice si detergenti prietenosi, sunt foar cateva din gama variata de produse ecologice si naturale pe care le veti gasi in cele doua magazine BioGust cat si online, pentru un stil de viata sanatos. Va asteptam cu incredere sa pasiti pragul primelor locatii BIO din orasul nostru, sau pe www.biogust.ti si sa savuram bunatati sanatoase impreuna.

Traieste sanatos, mananca sanatos!

Fara E-uri

100% Natural

Fara conservanti

Fara conservanti

Mereu proaspete

Brand uri de top