Termeni si conditii de utilizare

Folosirea sitului www.biogust.ro  implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a Termenilor si Condiţiilor.

Proprietarul magazinului virtual www.biogust.ro îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor si Condiţiilor de utilizare poate fi citită oricând folosind legătura “Termeni si Condiţii”.

CONDIŢII LEGALE

www.biogust.ro  funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

COPYRIGHT

Întregul conţinut al site-ului www.biogust.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea sitului şi a furnizorilor săi, fiind apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor.
Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text.
Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

FRAUDA

Orice încercari de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conţinutul sitului sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează, vor fi considerate ca  tentative de fraudare a sitului www.biogust.ro şi vor face obiectul unei plângeri penale la organele statului Român, împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

CONTUL DUMNEAVOASTRĂ

Dacă utilizaţi acest website, sunteţi direct răspunzător pentru păstrarea confidenţialităţii numelui de utilizator şi parolei contului Dumneavoastră şi de restricţionarea accesului la calculatorul Dumneavoastră şi sunteţi de acord să acceptaţi responsabilitatea pentru orice activitate care se desfăşoară sau se va desfăşura în cont sub numele de utilizator şi parola Dumneavoastră.
Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate şi de copii, dar vânzarea poate fi făcută numai către un adult.
www.biogust.ro îşi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a şterge sau modifica conţinutul website-ului fără nici o restricţie sau anunţare prealabilă.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale Dumneavoastră vor fi folosite  numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor.

Vă rugăm, completaţi datele cerute cu exactitate. Dacă adresa nu va corespunde, comanda va fi anulată. De asemenea numărul de telefon sau adresa de E-mail vor fi folosite pentru confirmarea comenzii. Necompletarea acestora sau completarea cu informaţii de contact fictive va duce la imposibilitatea confirmării comenzii şi implicit la neexpedierea acestora.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICĂRI DIVERSE

Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atât timp cât conţinutul lor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuală sau aducând injurii unei terţe persoane.   De asemenea, nu trebuie să constituie sau să conţină viruşi, campanii politice sau orice formă de spam. www.biogust.ro îşi rezervă dreptul (dar nu se obligă) să elimine sau să modifice un asemenea tip de conţinut.

RESPONSABILITĂŢI PRIVIND PRODUSELE ŞI GARANŢIILE

www.biogust.ro nu îşi asumă răspunderea asupra garanţiilor oferite de către producători, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informaţiile, conţinutul sau produsele incluse în el.

www.biogust.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site în scopul comercializării, acestea fiind corespunzătoare celor puse la dispoziţia noastră de reprezentanţii fiecarei dintre aceste mărci în parte.

www.biogust.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefuncţionării temporare sau defectuoase a sitului sau pentru folosirea informaţiilor obţinute prin utilizarea link-urilor dinwww.biogust.ro către alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

Informaţiile prezentate în acest portal au titlu informativ, şi nu substituie sfatul medicului, sau al altui specialist.www.biogust.ro nu îşi asumă nici o răspundere privind calitatea produselor şi eficienta acestora în tratament, utilizarea informaţiilor şi a serviciilor se face pe propria răspundere a utilizatorului.

Vă recomandăm să citiţi cu atenţie prospectele produselor prezentate în catalogul de produse şi în situaţiile în care se impune, să consultaţi medicul Dumneavoastră sau un specialist.

Descrierea produselor prezente pe acest site sunt informative şi pot fi schimbate fără o înştiinţare prealabilă. Preţurile pot fi actualizate, fără o înştiinţare prealabilă.   De aceea este recomandat să revedeţi preţurile atunci când faceţi o comandă de produse.
Preţurile sunt exprimate în RON, incluzând TVA.