Categoriiarticole retete

Tiramisu Vegan

Ingrediente

Pentru Blat
1 pachet „fette biscottate” 150g (mulino bianco)

2 cappucino (cafea espresso + lapte de migdale) sau cafea de orz, sau inka

 

Pentru Mascarpone
300g caju- hidratat peste noapte
2 lg vanile de bourbon
100ml nectar de agave sau artar
30ml Ulei de cocos
3lg Lapte de migdale

 

Instrucțiuni:



1. Pregatesti cappuccino (ai nevoie de o cafea – espresso lung si lapte de migdale in aceeasi cantitate)

2. Pregatesti mascarpone. Blendezi toate ingredientele cu exceptia nectarului de agave,  pana obtii o crema fina si omogena de consistemta unei smantani. Pui 50 ml de agave si apoi continui pana la 100g sau mai mult in functie de cat de dulce iti place.

3. Iei feliile-  „fette biscottate” si le scufunzi in bolul cu cafea, apoi le pui in tava.

4. Adaugi peste ele un strat de mascarpone, apoi intinzi cu o spatula, presari un strat subtire de cacao (cu ajutorul unei strecuratori)

Alternezi asa pana se umple tava. Deasupra va fi stratul.de mascarpone si cacaua presarata.

sursa-laviniafrasinescu.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *